Reviews

Lara

De begeleiding van Maxine heeft mij zeer goed geholpen! Door het nieuwe voedingspatroon voel ik me echt zoveel beter! Mijn suikerdippen zijn weg en nu kan ik me volledig richten op mijn herstel ( burn-out ). Ook heeft ze mijn  voedingspatroon gericht op mijn opbouwende sportprogramma ( nu 4 x per week). Om mijn kinderen aan een gezond eetprogramma te krijgen kan nog wel eens lastig zijn. Hier helpt ze me ook mee. Dank Maxine!!!

Martijn

De begeleiding door Maxine, in voorbereiding op mijn Ironman Maastricht (hele triathlon), heeft mij meer inzicht gegeven in mijn voedingspatroon. We hebben hier wat wijzigingen aangebracht waardoor ik meer energie kreeg om mijn trainingen uit te voeren. Dank je Maxine! Dank zij jou ben ik onder de 12 uur gebleven!

Jarinke

Ik ben bij Maxine in traject gegaan omdat ik het lastig vond om een veelzijdig en regelmatig voedingspatroon aan te houden, waardoor ik verkeerde en ongezonde keuzes maakte betreft voeding. Het liefst wilde ik daarnaast ook een aantal kilo’s kwijt. Ik heb heb Maxine ervaren als een erg betrokken voedingsdeskundige die altijd voor je klaarstaat met advies of een antwoord op je vragen. Ze blijft aangesloten bij hoe het met het traject gaat, maar is ook betrokken bij hoe het persoonlijk met jou gaat. Maxine heeft mij geholpen om evenwichtiger met voeding om te gaan en heeft me bewust gemaakt van mijn keuzes. Hierdoor ben ik gezonder gaan eten en dit levert ook zeker op de lange termijn alleen maar voordelen op. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen door haar persoonlijke en betrokken aanpak!