Mijn werkwijze

Wat is jouw doel?                                                                                                     

 • Blijvend afvallen zonder hongergevoel of eentonige diëten
 • Jezelf een gezonder eetpatroon & leefstijl eigen maken
 • Of heb jij moeite om op een gezonde manier juist wat kilo’s aan te komen? 

 

Met mijn begeleiding leer jij stapsgewijs hoe je zelf de controle en vrijheid houdt over jouw lichaam en heb jij aan het einde van het traject je de leefstijl die bij jou past je helemaal eigen gemaakt en zal je al snel alle positieve aspecten gaan ervaren die het jou gaat opleveren.

 • Je voelt je fitter en zal weer bruisen van de energie om alles uit jouw leven te kunnen halen wat jij belangrijk vindt.
 • Je voelt je (weer) comfortabel en prettig met jouw lichaam
 • De eeuwige strijd met eten en jojo-en zal definitief verleden tijd zijn.
 • Je huid en nagels zullen er zichtbaar beter uit gaan zien.
 • Het risico op het ontwikkelen van aandoeningen die gerelateerd zijn aan overgewicht en/ of een ongezonde leefstijl zoals diabetes type 2, hart-& vaatziekten, sommige soorten kanker, slaapapnoe of een verhoogd cholesterol zullen vele malen kleiner zijn.

Praktisch en makkelijk!                                              

Gedurende het traject wordt het jou zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De focus ligt op jou en het behalen van jouw doelen!

Hoe?

Door het vervangen van een klein aantal ongezonde gewoonten voor gezonder varianten wordt vaak al een groot effect bereikt. Stapsgewijs leer jij hoe je deze ongezonde keuzes kunt vertalen naar opties die jij lekker vindt. Hierdoor zal jij het makkelijker vol kunnen houden en leer jij hoe jij jezelf blijvend een gezond eetpatroon kunt aanmeten, waarin ook ruimte is om te blijven genieten van eten.

 • Met een persoonlijk voor jou op maat gemaakt voedingsschema, waarin ik rekening houd met wat jij lekker vindt of juist niet lust en die dicht zal liggen bij jou huidige eetgewoonten.
 • Met heerlijke, makkelijke, snelle “no-nonsense” recepten die binnen 20 minuten tot een half uur op tafel staan, waar het hele gezin van mee kan eten en waarvan de ingrediënten gewoon te koop zijn in de supermarkt of op de markt.
 • Gezamenlijk stellen we een beweegplan op waarbij we zoeken naar een manier van bewegen die bij jou past en waardoor je het ook vol zal kunnen houden.
 • Zal jij gedurende het hele traject alle mogelijke tips, handvaten, recepten en begeleiding van mij krijgen om ervoor te zorgen dat jij gemotiveerd blijft.

Gedragsverandering.

Het ontwikkelen van een nieuwe leefstijl, een betere versie van jezelf is feitelijk het creëren van een gedragsverandering.

Om jezelf los te koppelen van bepaalde patronen die jouw eigen waren, een gewoonte, en nieuwe gewoontes aan te leren, is een proces dat wat tijd vergt. Met mijn begeleiding leer jij om binnen een periode van 4 maanden tot een half jaar alles dat nodig is om blijvend een gezonde leefstijl voor jouzelf te creëren.

Een leefstijl waarbij jij voor de rest van je leven de regie hebt en weet hoe je die kan behouden!   Neem contact op