Nooit meer diëten

Nooit meer diëten en tóch afvallen. Met ‘gewoon’ eten, zonder hongergevoel, zonder jojo-effect én met blijvend resultaat!

Is het mogelijk om af te vallen zonder dieet? En verlost te zijn van jouw eeuwige strijd met de weegschaal en eten? Waarbij je je weer comfortabel voelt in je lichaam en toch kunt blijven genieten van lekker eten?

Het antwoord is JA! Dit kan.

Met mijn methode is het mogelijk om voor eens en altijd afscheid te nemen van alle diëten en de balans terug te vinden met eten. Afscheid kunt nemen van die eeuwige strijd en obsessie met eten en de teleurstelling van alles wat je ervoor hebt moeten laten om vervolgens weer keihard bij ‘af’ te zijn.  Want deze manier van eten, leven en vrijheid die het je gaat geven is ook voor jou haalbaar! En ik ga je daarbij helpen!

Zoek je op google naar ‘blijvend afvallen’, dan komen er wel 1001 verschillende oplossingen op je scherm. Er zijn zoveel verschillende dieetvormen en waarschijnlijk heb je net als ik er al één of meerdere geprobeerd….

Koolhydraat-arm, shakes, detox, vegan, 5 kg in 7 dagen, de keuze is reuze. En ja, met een groot deel van deze diëten val je inderdaad af tijdelijk… Je hebt keihard gewerkt, je van alles ontzegd en alles waar je zin in had met de grootst mogelijke wilskracht laten staan, om uiteindelijk alle verloren kilo’s nadien weer aan te komen. Of zelfs nog meer… Hoe frustrerend is dat? Keer op keer de strijd verliezen. Je steeds onzekerder gaan voelen in je lichaam en de controle kwijtraken. Geloof me, ook ik heb meerdere diëten geprobeerd, had ook die haat- liefde verhouding met eten, zonder blijvend effect.

Vraag jij jezelf ook weleens af dat wanneer je zó lang probeert 10, 20 of 30 kg af te vallen en dit keer op keer een verloren strijd is, werken die diëten dan wel? Blijkbaar niet. Met alle frustratie, onzekerheid en onmacht van dien.

Pak de controle terug! Ga lekker leven en bovenal genieten. Laat voor eens en altijd die eetstrijd los en vindt de balans en de vrijheid die het je gaat opleveren en daarmee ook het gewichtsverlies. Echt! Het kán!

Nooit meer falen!

Veel mensen associëren afvallen en gezond eten met ‘saai’, ‘hongergevoel’ en ‘eentonig’. Wat ook niet zo raar is omdat dit vaak ook het geval is met de meeste diëten. Ze staan vaak zo ver verwijderd van je normale eetgewoontes en frequenties, waardoor je het meestal niet langer dan een paar weken vol houdt. Weken waarin je de hele dag trek hebt in alles wat je dan nét niet mag eten, vol met verboden voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat je er de hele dag op een negatieve manier mee bezig bent. Deze diëten falen uiteindelijk omdat ze te beperkend en te streng zijn en bovenal omdat ze zoveel afwijken van onze eigen eetgewoontes. Oké, tal van diëten werken wel en leveren vaak wel gewichtsverlies op, maar voor even….

Diëten zijn een ongezonde kortetermijnoplossing. Niet meer en niet minder.

Stap voor stap…

Eten moet bovenal leuk en lekker blijven. Mensen zijn vaak te streng voor zichzelf. Met mijn methode kan je gewoon ‘normaal’ blijven eten en ga jij je (weer) op je gemak voelen in je lichaam en leer jij hoe het bereiken én het behouden van jouw ideale gewicht wél blijvend een succes wordt!

Hoe?  mijn werkwijze

Gun jij het jezelf om een betere versie van jezelf te worden? Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak!